Span, die zegt dat er seks voor ons is

1
Updated on

Zittend in het park en in één sigaret branden, begon ik aan seks te denken.

Over hoe snel hij de enorme omvang van internet en televisie inbrak, dat het voor ons betekent en welke plaats hij in ons leven accepteert.

In het verre verleden in het grondgebied van de voormalige USSR, geen van het bestaan ​​van seks, dat wil zeggen dat ze bang waren om te spreken. En alleen met de val van de USSR, hebben we eindelijk ontdekt wat de houding is «69» En het blijkt, niet slechts één pose «zijwaarts» bestaan.

In deze jaren waren mensen waarschijnlijk meer toegenomen, conservatief in een dergelijke vraag als seks. Kalm, bescheiden, in het donker, toen de kinderen in slaap vielen, hadden de ouders geen seks en versnellen dat het kind hoorde en zijn psyche niet barsten.

Ik was bang om over seks te praten en hem te laten zien, ik blijf over het algemeen zwijgen. Herinnert het u eraan dat er kaarten waren met gevoelloze tantes. Wat kan worden gezegd over voorbehoedsmiddelen, ze ging niet eens. Het bleek dat het op de een of andere manier vreemd is, ze hadden het niet over seks (blijkbaar is er niemand) over voorbehoedsmiddelen – Stilte ook, maar de vruchtbaarheid nam toe.

Maar met de geboorte van een nieuw land kwam het tijdperk van goedkope seks. Na enige tijd werd seks genoeg, zelfs een buste.

Nu kennen we niet alleen alle houdingen van Kama Sutra, maar ook over seksvertegenwoordigers in niet -traditionele seksuele geaardheid dat er zowel orale als libido-verhogen.com anale seks is.

Seks is over het algemeen overal.

Leef onze moderne 21ste eeuw en de technologie ervan, dankzij wie we allemaal zien, weten, horen, horen, horen en zonder een verlegen gesprek over seks!

Ze gaf hier televisie, ik vraag om seks en transmissie en in films. Ik ging naar Instagram

En hier – Pond Prudi. Ja, slechts één HA hashega «seks» Zo gesneden dat hij zich niet in het leven heeft voorgesteld.

Een woord in de moderne samenleving «seks» niet blozen, maar precies het tegenovergestelde – Creëert zeer geïnteresseerde grimas. Jonge mensen praten gemakkelijk over seks en soms kunnen ze iets bewijzen. Dit type demonstratie bevindt zich zowel in de realiteit als in virtueel. Bijvoorbeeld, seks per telefoon of seksuele correspondentie.

Ja, gewoon om een ​​paal te nemen op een sociaal netwerk waarin een meisje of man Yaro haar seksuele tv laat zien. Hij zet hem elegante heupen en een open halslijn, hij – Je romp en pik, een beetje een broek ontdekken. Dit alles en praat over seks.

Woorden van het lied herstellen «Seks, seks omdat het lief, seks, seks is zonder onderbreking», We moeten seks kennen – Het is ook kunst. De kunst van je lichaam en het lichaam van de partner. Seks is ook kracht. Alleen het woord seks klinkt krachtig en onwrikbaar.

«Kleine seks?» Of «Kom vrijen?». Waar is de kracht hier, ik denk dat je het niet kunt noemen.

Wat betekent seks voor ons? Voor de meeste mensen betekent een soepel accountseks niets.

Maar dit is alleen omdat ze deze seks niet begrijpen – Het is een kunst die de partner met onvergetelijk plezier biedt. Het is niet zo gemakkelijk – Een of twee en alles, hoewel voor sommigen enzovoort.

Seks – Dit is niet alleen een manier om van te genieten wanneer we onszelf oplossen, het lichaam voelen, de geur van feromonen, we horen het geluid van de druppels die door het lichaam van de partner stromen.

Het is mogelijk om oneindig over seks te praten en kan helemaal iets doen, als het alleen maar zoveel kan leven. Seks voor iedereen is anders. Voor iemand zacht, dapper, stil en voor iemand – Luid als een vliegturbine.

Voor wat seks – Dit is zelfbeheersing, maar voor uitzonderlijke mensen is het ook liefde. Soms bewijzen we seks vaak, we bewijzen dat we cool zijn. Seks als een medicijn: probeer het eens, je kunt het niet opgeven. De waarde van seks in ons leven is net zo belangrijk als voedsel.

Seks – Het eet voor het lichaam, de ziel, het lichaam van een man en vrouwen. We moeten gezond zijn en altijd in een bloeiende stemming. Seks voor alle mensen – Het is een terugkeer van energie en het goedkeuren van andere energie, het is iets dat de kosmische bestelorganen, en een deel van dit proces wordt iets speciaals.

Een van mijn vrienden die 40 jaar oud is, zegt: «Als het God verbiedt, zal mijn vruchtbare autoriteit stoppen met werken en ik zal stoppen met seks, ik zal waarschijnlijk een einde maken aan mijn zelfmoord».

Natuurlijk zal het geen einde maken aan het leven van zelfmoord, het is allemaal dom, maar seks in het leven van een volwassene speelt ook een belangrijke rol. Hoe grappig soms van dergelijke uitspraken zijn van mensen: «Seks – Niet het belangrijkste, het belangrijkste is – Liefde».

Liefde is absoluut belangrijk, maar seks is basic omdat het ons verbindt. Als hij een paar slechte seks heeft, maar liefde en geuren, dan zal iemand van de partners op zoek zijn naar goede seks.

En als ik zou willen toevoegen: in seks, zoals in gevechten, garandeert de bezetting van een handige positie succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *