Wetenschappers leeftijd waarin Partners elkaar twee keer veranderen

1
Updated on

Zodra twee Amerikaanse onderzoekers, Adam veranderen en Hershfield, zat vreedzaam in New York en Californië universiteiten en bestudeerde de ILLICITCounters-website.com waarop mensen belastende mensen een metgezel kunnen vinden voor een paar avonden. Natuurlijk bestudeerd voor wetenschappelijke doeleinden.

Gevoerde vragenlijst huwden mannen en getrouwde vrouwen, wetenschappers probeerden een antwoord te vinden op de vraag hoe oud deze oneerlijke burgers. Is er een wetenschappelijk gebaseerde verbinding tussen de leeftijd van de mens en zijn verlangen om een ​​minnares te vinden? Het antwoord was niet gedwongen om te wachten.

Na het analyseren van meer dan acht miljoen vragenlijsten die zijn gevuld met mannen op datingsites, ontdekten onderzoekers dat Leeftijd van 18% van hen, dat wil zeggen, ongeveer een miljoen getrouwde mannen, eindigt op figuur 9 .

Het resultaat was net zo getroffen door wetenschappers dat ze zes verschillende studies over dit onderwerp brachten totdat ze uiteindelijk overtuigd waren: ja, alles is tadalafil zo. De kansen van het individu gaan op zoek naar nieuwe indrukken aan de kant toenemen als ze de leeftijd bereiken op de negen, dat is Op 29, 39 of 49 jaar .

Nadat ze alle gegevens zijn verschoven, kwamen Adam Alter en Hal Hershfield tot de conclusie: Dit komt omdat op het kruispunt van decennia de neiging heeft om zichzelf mistige vragen te stellen over de betekenis van het leven en zijn eigen doel . Heb ik bereikt wat ik wilde? Was je in staat om mezelf te vinden? Gaat niet van mij iets helder, positief en essentieel — Ja, hier is een intriges met een buurman?

Dus de leeftijdscrisis van het wereldbeeld toont mensen op het pad van leugens en ondeugd, wetenschappers waren blij en haastten ze om de resultaten van hun onderzoek te publiceren.

Hoogleraar sociologie van de Universiteit van Connecticut Christine Muns, die zichzelf vertrouwd heeft met zijn collega’s, voegt eraan toe: de ouderen worden, des te vatbaarder voor het verraad. Dus, Vanuit het oogpunt van getrouwde ontrouw, zien er 49 jaar veel explosief dan 39 of 29 .

Professor Muns legt dit op deze manier uit: Met de leeftijd veranderen mensen eenvoudigweg omdat ze voor deze meer kans verschijnen.

Bijvoorbeeld, een man in 49 jaar kan tegelijkertijd een object van verlangen worden voor een achttienjarige studenten en collega’s een paar jaar ouder dan hijzelf, terwijl een twintigjarige yunets zullen, hoogstwaarschijnlijk om naar te zoeken Een partner uitsluitend onder de niveaus, die zijn zoekruimte in wezen versmelt.

Naar onze algemene vreugde beschouwt Christine Muns echter niet de leeftijd die eindigt op negen, het vonnis.

«De theorie klinkt geloofwaardig, maar ieder van ons is in staat om een ​​overwinning te vermijden als hij wil, — https://www.homefinch.com/no-deposit-mobile/ Kalmeert professor. — Om dit te doen, is het genoeg om weg te blijven van situaties door echtelijke verraad: zakelijke loopbruggen, romantische avondbijeenkomsten met de vriendinnen van zijn vrouw in het park en de loze uitzichten op de buurstellingen».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *